sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Tassittu on:)) Siivottu on :)) Pohdittu on:))

Keskiviikkona käväsin Pavilla pyörähtämässä ja olikin todella hauskaa. Vaikka meninkin vasta klo 21,00 aikaan ja aikas väsynyt vieläkin. Tuttuja on kiva nähdä kuunnella musiikkia ja tansiakin. Torstai menikin sitten levätessä. Yö oli lyhyt ja suonta veteli taas koipiloista:(( auts ja auts.
Perjantaina jälleen Paville ja 3h tuli tanssittua nyt sitten muistinkin nukkumaan mennessä pistää villasukat jalkaan ja nieleskellä muutaman mangesiumin. Jee sain nukuttua hyvin.
Tänään on ollut vimmattu siivous päivä, taidan siivota aina, kun asiat pohdituttavat.
Pohdin myöskin
#miksi olen se mikä olen#
elikkä tavaraa riittää tässä huushollissa. Miksi pitää säästää kaikki?...........vuosien varrella on tullut kerättyä mitä omituisempia esineitä, materiaalia, nauhaa, kangasta, käpyjäkin muuten löytyi parvekkelta ja vielä asenteella tästä-voi-vielä-tehdä-jotain. Toisaalta on sitten mistä ottaa, kun tulee hulunkurinen idea:)))

Onkohan tämä jotain turvallisuuden hakua, kun on näitä tavaroita ympärillä.

Mietin poikani parantumista, leikkausta, pelkoa, itkua, iloa ja että kaikki meni hyvin. Silti olen hänestä huolissani. Äiti on äiti:))...tavaroineen kaikkineen........................................

1 kommentti:

Myy kirjoitti...

Hei Leena! Tulin pitkästä aikaa katsomaan ihanaa blogiasi. Sinulla on kamalasti tapahtunut kaikkea tämän kevään aikana! Pojan leikkaus oli varmaan kova paikka, sillä kaikki lapsia koskeva koskettaa lujasti myös äitiä. Kaikki me äidit sen tiedämme. Huojentavaa, että poika on nyt paranemaan päin!

Sinulla riittää töitä myös vanhempiesi kanssa, mutta sinä se jaksat aina vain olla niin elämäniloinen! Ja käsityösi ovat aina vain yhtä ihastuttavia ja myös ne näyteikkunat, jotka nyt huomasin! Teettekö niitä siskosi kanssa useinkin?

Hyvää keväänjatkoa sinulle!