tiistai 29. huhtikuuta 2008

Neitokainen


Nautin keväisestä päivästä. Eilen oli pakko ottaa esille kesä vaatteet. Nyt ne on silitetty ja pistetty kaappeihin. Siis kuinka voi o:llakin niin paljon kesäisiä ihanuuksia.
Osan laitankin huuto.nettiin koska näitä on ihan oikeesti liikaa. Kaikkea sitä säästääkin osa sellaisia jotka vain ovat kaapissa, mutta jääneet käyttämättä. Kummasti sitä vain valitsee jotkut tietyt vaatteet ja muut ovatkin sitä tarpeetonta kaapin täytettä. Minulle tarpeetonta voi käydä kurkki massa jospa jotain löytyisikin.
Paino pysynyt nyt jo kuukausia samassa pisteessä. siis oikeesti....................................pöh pöh ja pöh.................
No täytyy olla tyytyväinen 7 kg pudotukseen. Nyt sitten vain tuota " tiukkaa lihaa" jäljellä nähtävästi:))) ja liikuntaa on lisättävä.
Ainut keino!!!
Ruokavaliosta ei voi pudottaa enää mitään.

Poikani pääsi kotiin ja toipunee pikkuhiljaan. Ihanaa ihanaa

Menossa tänään katsomaan äitiäni isä olikin todella väsyneen tuntuinen eilen soittaessaan.
En ole ehtinyt heillä käydä moneen viikkoon. Pitäisi jaksaa sielläkin siivota, mutta ei tänään olen vielä väsynyt. Täytyy kerätä voimia tämä viikko vielä.
Mukavaa aurinkoista tätä päivää kaikille.

1 kommentti:

my little cottage kirjoitti...

Heippa Leena,

just ajattelin sinua, ihmettelin, että missä on ompeluksesi ;) ja sitten kirjoitit blogiini. Kiitti.
Toivottavasti sinulla menee hyvin ja tietty pojallesi on jo tavallisella osastolla. luin justiisa että mitä kaikkea hänelle on tehty ja on jo kovasti leikelta. Yritän lähettää sinulle ja poijallesi uusia voimia.

Halauksin Jutta