torstai 21. toukokuuta 2009

Äiti ja Isä

Selvisimpä.
Vanhempani tulivat eilen illalla siskon mökiltä. Sisko pyysi minua menemään heitä vastaan, kun äidin jalat eivät enää kanna kovin hyvin ja isä on väsynyt. Olivat mökillä maanantaista ja palasivat kotiin sitten eilen illalla. Äiti piti suihkuttaa ja pestä tukka, kun ei ollut siellä jaksanut mennä saunaan koko aikana.
Autettiin isän kanssa ja vedettiin autosta pyörä tuoliin ja minä kiikutin sisälle kotia ja isä meni viemään autoa parkkiin. Äiti on niin pienentynyt, hento ja lihakset ovat arat ja kipeät. Väsymys näkyi kasvoista ja koko olemuksesta. Voi äiti pieni. Hiuksien ylle oli sisko laittanut sievän huivin, kun tukka oli niin likainen.
Juotiin kaffeeta ja sanoin vieväni hänet suihkuun ja pesastaan tukkakin siinä samassa. Ei hän halua, ei hän jaksa. Hän haluaa mennä sänkyyn. Aattelin , että eipäs tästä nyt niin nopiasti suoriudutakaan. Puettiin yöppäri ja pistin äidin vällyjen alle.
Tovi meni televisiota katsoessa. Isääkään ei sitten kuulunut ....3h.......OOOH? Oli jäänyt autoon lueskelemaan päivän lehtiä.
No sitten kahville uuestaan, kun isä saapui. Sitten sainkin jutustelun lomassa äidin houkuteltua suihkuun. Suihkusta huutelin isälle, että sie sitten seuraavaksi, pestään selkä kunnolla.
Outoa pestä omaa äitiä. Hämmentävää, tottumatonta, kummallista, mutta tähän on tultu.
No nii äiti petiin ja siinä se isäkin sitten ootteli suihkuun viemistä........HELP.........en ois uskonut oikeesti.
No pestiin selkä ja harjasin oikein kunnolla ja koko ISÄ:))
Kuivaus ja selän rasvaus samalla....äiti kikatti peiton alla. Tuli oikeasti hyvä mieli. Eikä enää niin oudoltakaan.

Ei kommentteja: