maanantai 28. tammikuuta 2008

Pääsiäis PUPU:)))





Itse suunniteltu ja olikin aikas kinkkistä, mutta korjattavaa löytyy vieläkin . Seuraavasta tulee sitten "helpompi" eka on aina eka ja sitten rakkain. Tykkään itsekin tästä:))

perjantai 25. tammikuuta 2008

Vaaleanpunaiset:))

Näköisnuket:)) Pojalla partaa letillä..oikeesti:)) Nämä menivät lahjaksi.

Pientä kuvausta työhuoneessa.

Siisvousta ja illalla.........t a n s s i m a a n

Itse maalattu sydän:))

Pientä perjantai raivausta vaikka mieli tekisikin mennä työ huoneeseen kiusaamaan ompelu konetta. Keittiö puunattu ja kohta koko koti tuoksuu raikkahalta. Mua nähtävästi siivotuttaa aina ,kun olen huolissani äidistäni.
Äiti jäi sitten sinne sairaalaan:( siskon kanssa olimme eilen katsomassa ja veimme lehtiä, kiharrimme hiukset ja otettiin hassutus kuvia (nenä mahaletkun kanssa) onneksi saikin sitten letkun pois meidän siellä ollessa. Odotteli kauheasti ruokaa, mutta ei saanut , kun mehua. sisko kyllä sanoi, että tipasta tippuu just sulle nakkeja ja ranskalaisia:))
Tänä aamuna soittaessaan oli jo saanut velliä ja kahvikin oli maistunut taivaalliselta. Maanantaina lupasivat kotia:)) isä siellä jo ikävöikin. Käly kävi sitten isän luona eilen vei lihakeittoa ja tarinoi hänen kanssaan...tiskasi imuroi ja vaihtoi lakanat, että sellainen työnjako tällä kertaa.

Nyt on tanssivaattehet jo valmiina illan pyrähdystä varten. Niinpä taas on jo perjantai:)) Aika menee siivillä. Maanantaina menen ihanuus mieystäväni kanssa opetelemaan chat chat caan ( olikohan toi nyt oikein kirjoitettu:))))))......mielenkiintoista kaippa me sekin opitaan. Sitten ei enää puuttuisi ,kun Argentiinalainen tango...ja se onkin sitten eri vaikia:)
Mutta mukavaa, iloista ,elämän myönteistä viikon loppua.

tiistai 22. tammikuuta 2008

Uutukaisia

Jänö peiton alla. Suunnitteilla tämmöinen kummitytölle pääsi'äiseksi
Lumi-ukot "moikkailemassa"
Ho..hoijaskaa
Pääsiäistä odotellen ja kevättä tietystikkin. Tämän vein äidille Meilahteen istuupu siellä yö pöydällä ilahduttamassa.
Joku on varastanut sydämeni::)
Olisiko tässä Kassi-Alma
Pääsiäisneitokainen:)

Vinkuivat nämä työhuoneessa kuvattavaksi ja teiänkin iloksi:))

Tänään
















sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Perhonen

Lasiperhonen näitä on tullut tehtyä vuosia sitten koristeiksi.



Viikon loppu
vilahti. Kiva tanssireissu tuli tehtyä perjantaina. Aina on mukavaa tavata tanssi tuttuja kummasti sitä tutustuu aivan ihaniin ihmisiin. Ystäviä ei ole koskaan liikaa.

Sairauden aikana en jaksanut hoitaa ystävyys suhteita aika meni "olo tilassa"pelossa mitä tapahtuukaan. Osa ystävistäni tuli läheisimmiksi ja osa vain katosi. Olen miettinyt sitä monesti
miksi näin kävi. Ehkäpä se oman itsensä kuolemisen pelko tulee voimakkaasti läsnä olevaksi. Ehkäpä nykyään sairaus on pelottavaa tässä tehokkaassa työ vauhdissa. Ehkäpä on vaikeaa seurata ystävän sairautta, kun ei oikein tiedä mitä siinä voisi tehdä.......Voisi vaikkapa kuunnella. Voisi kysyä...missä voin auttaa. Voisi vaikkapa itkeä, nauraa yhdessä. Voisi vaikkapa olla hiljaa läsnä.
Ihanuus mies ystäväni lohdutti minua päivää ennen leikkausta. Menimme nukkumaan ja minua pelotti suunnattomasti sairaalan lähtö ja leikkaus. Nyyhkytin hiljaa peiton alla ajatellen viimeinen iltani..oikeesti:)))
Pimeässä huoneessa hän luki minulle rukouksen Levolle laske Luojani.......
Mummoni ihana mummoni opetti sen minulle pienenä. Tuli turvallinen ja hyvä olo.


Äitini sanoi eräänä päivänä minulle. On se kumma, kun tulee vanhaksi ja sairaaksi eivät ystävätkään enään käy, soita, muista. Niinpä olisikohan siinä ajatuksen paikkaa minulle/meille.
Tänä iltana ajattelen kaikkia ystäviäni toivoen heille hyvää elämää.

perjantai 18. tammikuuta 2008

Onko ...jo PERJANTAI


Kuvassa joskus maalaamani kaakeli taulut lapsilleni:)




Miten viikko onkin vilahtanut nopiasti.
Tällä viikolla on käyty alennus myynnissä ja löydetty muutama tanssipuserokin. Hiki, kun syö puserot todella nopiasti:)) Hampilääkärissäkin on kä'yty ja loppu aika onkin sitten mennyt pääsiäismyyntiä valmistellessa..........ihku ihania juttuja tulossa....mut en ehdi nyt kuvailemaan, kun tanssi kutsuu. Vaikea on naisen valita minkä näistä puseroista nyt sitten päällensä pistää;((
Siinä se onkin nyt yksineläjän osa tylsyyttä, kun ei voi kyssyy että soppiiko tää edes:)) onko kaunis näytänkö lihavalta vai laihduttaako tää malli ja niin edl....
Niin naisellista niin.....
Viime viikolla tuli tansittua 7h ja tiistaina 3,5h eikä vaaka heilahdakkaan, mutta enhän minä tätä laihtumisen vuoksi tee.....RAKASTAN tanssimista.

keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Noitien valmistus alkaa.........

Amalia Karoliina synt 14,02.2001
Friida Sinikka synt 15.1.2004
Kyllikki Floora synt 11.02.2003
Emma Karoliina synt 12.2.2004
Marja Elviira Orvokki synt 11.2.1999 on ollut minulla ovikoristeena kahden ihanuus kissansa Roosan ja Pekan kanssa:)))................

Olen jo 12 vuotta tehnyt pääsiäisnoitia. Tekeminen alkoi, kun halusin itselleni "kunnon noidan" siis oikean ison ja perinteisen koristeen jonka otan esille aina pääsiäiseksi. Oman noitani nimi on Seraffiina:)) (kaapissa jossain odottelemassa pääsiäistä:)
Aloitan tekemisen yleensä helmikuussa, mutta nyt jo kutkuttaisi muutama ommella.
Näitä olen sitten myynyt torilla hyvällä menestyksellä. Tässä muutama, ideaksi perinteiseen pääsiäiskoristeluun:))

Kertokaa kommentteja................palautetta kaivataan.....vieläkö menisi kaupaksi vai....pitääkö tekasta tai ideoida uuden näköinen noita?

tiistai 15. tammikuuta 2008

Pääsiäistä valmistellen:))


Kivoja tipuja sydämen kera. Tässä ne ovat nauhassa, mutta tarkoitus tehdä tämän tyylinen kranssi. Mielessä on ihan tosi ihanuus pääsiäiseksi:))).......
Päivä mennyt touhuten kaikenlaista joten koneelle en ole ehtinyt , kuin vasta nyt.
Mutta suihkuun, meikkaus ja tanssitunnit alkavat taas. Eiköhän tuo 4h liikuntaa riitä tänä iltana.
Kaloreita poltellen...........jospa ne kilot karisisivat hieman kevääseen kohti mennessä.
Tosin painoindeksin mukaan......olen vain lievästi liika kiloinen ISO VAALEA:::::he he
Huomiseen. Käyn laittamassa nuo kukka lähetyksetkin järjestykseen. Kiitoksia halausten kera kukkaloista:))

...Ihku ihanaa lisää kukkakimppuja:))

Kiitos Pirta
Kiitos Leena.
Säännöt: "
Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja
ZAILA
xLeenan pistot x
Inkivääri
Helinä-Keiju
Niina
Sukari-83
Päätyöttömän tilityksiä
Turkoosi talo
PiNkMama
Pieni Kakkupuoti
Jatkuu huomenissa nyt nukuttaa........ZZZZZZZZZZZZZZ

maanantai 14. tammikuuta 2008

Kukkia Maanantaina:))


Sain ystävältäni kauniin kimpun kukkasia:)) Ihanaa KIITOS! ZAILA


Viikon loppu meni sitten tanssin merkeissä. Parkettia tuli tanssittua ympäri kokonaista 7 tuntia yhteensä. Perjantain suonenvetokohtaus yöllä oli kipeäääääää helpotuksen toi vain siirtyminen nukkumaan nojatuoliin:)) No hyvät unet siinäkin tuli. Nyt on napsittu sinkkiä ja mangnesiumia.
Lauantaina muuten auttoi suolaisen syönti ennen tanssia.
Jalat ovat vieläkin ihan " kuutamolla", mutta ihanaa musiikkia ja vietävän hyvä tanssikaveri:))
Ihanuus mies ystäväni vie niin ihanasti, että on kuin pilvissä leijailisi.
Tänään onkin sitten nukuttu aamulla pitkään vaikka suunnitelmia oli jo valmihiksi paljonkin.
Kauppa reissu autolla meni jouhevasti vaikka en ole ajanut VUOTEEN......
Onneksi muistin , että minulla on auto:)) Oli sen verran pitkä kauppa lista tänään ja paljon ostettavaa. . Leikkauksen jälkeenhän olen ollut ajamatta siihen ei ollut lupaa. Nyt on ollut lupa jo syyskuusta, mutta arkuus on estänyt:(( mutta äkkiä sitä tottuu autottomaan olo tilaankin. Iltapäivä mennytkin sitten työ huone touhuloissa. Pääsiäis koristeita valmistellen ja lasitöitä suunnitellen.
Huomenissa taas uusi ihana päivä.........Hyviä oloja sinulle myös.

perjantai 11. tammikuuta 2008

Yhtä Hässäkkää....:)))





Klounejakin maalailen ja mielivärini sininen.

Klovneilla on tarkoituksella maalatut kasvot,
niin että he näyttävät onnellisilta tai surullisilta.
Millainen naamio sinulla on tänään?
--
Loksahti jotenkin tuo lause. Osui ja upposi muistan jonkun sanoneen.
Joulutavaroiden siivousta. Äidillä käynti. Askartelua, ompelua on mahtunut tähän viikkoon.
Ennen joulua tuli aherrettua niin paljon, että luovuus-säkki/pää ei tulosta mitään.......joten tänään tanssuklopot kassiin ja parkettia kiertämään. Sehän on ihku-ihanaa...........
Valloittavan hauskaa viikonloppua:))

tiistai 8. tammikuuta 2008

Ja menoksi tänäänkin:))

Tykästyivät toisiinsa nämä kaksi:))
Viime lauantai ilta men tansseissa Souvareiden tahdissa. Sunnuntai loppiaista viettäen oman rakkaan kainalossa, illalla paluu kotiin. Joulu koristeet vielä esillä täytyyhän niistä nauttia. Viimeisiä joulukynttilöitä poltellen hämärät aamut menevi.Etelässäkin lunta......JIHUU!! Toivotaan, että pysyy edes hetken.
Maanantaina kävin katselemassa alennusmyyntejä kauppakeskuksessa ja postissakin paketteja lähettämässä ,mutta minun makuuni ei mitään erikoista ihanaa löytynyt. :)) käväsin myös Makuunissa, kun ajattelin katsovani elokuvan. Mutta mutta videokasetteja ei enää löydy:((....olenkohan ajasta hieman jälki junassa. SIIS OLEN
Tänään menossa vanhemmilleni isä kuumeessa joten käyn apteekin kautta. Äiteelle maistuisi tumma leipä, kun isä tuo aina kuulema vaaleata...ymmärrän "tekarit" kaipa se on vain liian kovaa. Imuroitava olisi ja kahvia nautiskeltava muutama litra:))) Mutta olen varannut koko päivän vierailulle.
Enkelin hakija saapuu huomenissa joten illalla tekoon yksi Hyvän yön enkelikin:))
Siinäpä tuo päiväni valmiiksi suunniteltu ja jo melkein iltaan jo putkahtanut. Yllätysvaraa hieman......eihän sitä tiedä mitä aina pienelläkin matkalla saattaa tapahtua:))
Ihanaa lumista pakkaspäivää

perjantai 4. tammikuuta 2008

Hiirulainen muutti yö-pöydälleni:))

Tässä pieni hiirulainen syntynyt tänään, kesken siivouksen tupsahti hän:)))
Ai niin piti siivota työ-huonetta ja .............seli seli:))
Tämä menee varmastikkin lahjaksi. Öitä:))

Jes Jes......

"Blondi" oma maalaus pienelle vaneripalalle:)


Aamulla astuin varovasti vaakaan sillai töppösilleen hiljaa.......ettei vain viisari ponkaisisi liian nopiasti:)))...............EN OLE LIHONUT...jee jee jihuu! Muistellen samalla kaikkea joulu syötävää,pipareita,suklaata ynm...Voisin muuten nyt mutustella muutaman palan tummaa suklaata, kun en ole lihonut. Ei ei ei on säästettävä suklaa tanssiloista tulo reissulle, kun on pyörähdellyt parketilla taas iltasella 3-4h voipi syödä suklaata hyvissä mielin.
Tulossa ihana hiirulainen työ huoneessa, kun piti aloittaa niitä lasi töitä..mutta mutta käsiin sattui sopivat kankaat. Voi mua.
Mukavaa viikon loppua kaikille luki joille ja myös sattumalla tänne eksyneille.

torstai 3. tammikuuta 2008

Kehrätessä men tämäkin päivä iltaa kohti


Kissat ovat ihan itse maalattu:)) Veikeitä eikös!


Juups
kissan päiviä tänäänkin vietetty elikkä tullut kehrättyä unta niin sohvalla, kuin vuoteessakin. Juhla päivät käyvät voimille:)))
No aamupäivä meni siivotessa hieman ja sitten tauko. Työ huoneen raivausta oikeasti, että pääsisi töihin...joulu tarvikkeet on pistettävä pakettiin...ja hyllylle:)) ja lasi palat esille.
Kaipa sitä kevättä kohti o:llahan menossa, kun luntakaan ei tänne etelään ole ilmestynyt.
Tässä maalaamani kissat toinen tavan moinen ja toinen.......:)).....veikeä
Äitikin soitti oli kovasti pirteä haluaisi aloittaa lasi töiden tekoa kädet eivät särje. Lupasin mennä itsekin hänen verstaaseensa töihin. Hänellä on hioma kone ja hyvä lasi leikkurikin. Ja paljon niksejä annettavana. Luulen kyllä, ettei hän jaksa, mutta olla jo mukana kun teen ilahduttaa varmasti häntä.
Onneksi saimme kotisairaanhoitajan käymään viikoittain heidän luonaan. Ja veri kokeetkin otetahan kotona:) WAU!
Nyt hipsin takaisin työ huoneeseen....................