perjantai 25. tammikuuta 2008

Siisvousta ja illalla.........t a n s s i m a a n

Itse maalattu sydän:))

Pientä perjantai raivausta vaikka mieli tekisikin mennä työ huoneeseen kiusaamaan ompelu konetta. Keittiö puunattu ja kohta koko koti tuoksuu raikkahalta. Mua nähtävästi siivotuttaa aina ,kun olen huolissani äidistäni.
Äiti jäi sitten sinne sairaalaan:( siskon kanssa olimme eilen katsomassa ja veimme lehtiä, kiharrimme hiukset ja otettiin hassutus kuvia (nenä mahaletkun kanssa) onneksi saikin sitten letkun pois meidän siellä ollessa. Odotteli kauheasti ruokaa, mutta ei saanut , kun mehua. sisko kyllä sanoi, että tipasta tippuu just sulle nakkeja ja ranskalaisia:))
Tänä aamuna soittaessaan oli jo saanut velliä ja kahvikin oli maistunut taivaalliselta. Maanantaina lupasivat kotia:)) isä siellä jo ikävöikin. Käly kävi sitten isän luona eilen vei lihakeittoa ja tarinoi hänen kanssaan...tiskasi imuroi ja vaihtoi lakanat, että sellainen työnjako tällä kertaa.

Nyt on tanssivaattehet jo valmiina illan pyrähdystä varten. Niinpä taas on jo perjantai:)) Aika menee siivillä. Maanantaina menen ihanuus mieystäväni kanssa opetelemaan chat chat caan ( olikohan toi nyt oikein kirjoitettu:))))))......mielenkiintoista kaippa me sekin opitaan. Sitten ei enää puuttuisi ,kun Argentiinalainen tango...ja se onkin sitten eri vaikia:)
Mutta mukavaa, iloista ,elämän myönteistä viikon loppua.

Ei kommentteja: