keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Jihuu:))

Varsinainen päivä tuo 16.02.2010 kun tiesin, että saan tulokset tänään.Äänihuulen leikkaus tehty viikko sitten. Piilosoitto??? elikä jos pahalaatuinen lääkäri soittaa ja jos ei niin sitten ei kuulu mitään. Aamusta asti kannoin kännykkää mukanani paikasta toiseen, hermostunut levoton olo. Oikeasti pomppasin jokaiseen puhelimen pirahdukseen. Hammaslääkäriin klo 11.00 no joo sekin vielä. Odotus-huoneessa etsin kännykkää, josko laittaisin sen hiljaiselle.
HEI HAL00000........olin unohtanut sen kotiin. Paniik paniik...........Kyllä minä eteisessä vielä tarkistin , että mukana on. Olisi ollut kauppa-postiasioita, mutta meikä melkein juoksi kotiin. Siellähän se oli eteisen pöydällä. Kaksi tuntematonta soittoa.........se on siinä ajattelin.
Puhelut olivat huutonetin ostajilta:))
Lääkäri ei soittanut. JOTEN KAIKKI OK!!!
Illalla mietin oliko päivä oikea. Unohtiko lääkäri. Ja minä en kyllä tykkää noista piilosoitoista.
Muistan aivokasvain tiedon saannin olin naapurissa kahvilla. Lääkäri vain soitti ja sanoi,että kuvista on löydetty aivokasvain hämpä kirjoittaa kortisonia, kun aivot ovat niin turvoksissa.Voinko hakea lääkkeen heti ja aloittaa kuurin. Muuten muut ajat  ja lisätutkimukset tulevat sitten postitse.
Siinä se.........................
Onneksi oli ihminen lähellä. Tunteita ei voi kuvata.
Elämä on......

3 kommenttia:

än. kirjoitti...

Noiden soittojen odottelu on kyllä melkoista puuhaa. Ihanaa että kaikki oli tällä kertaa hyvin!

Riitta kirjoitti...

Hienoa että sitä soittoa ei tullut, olen hyvin iloinen puolestasi.

Lasineito kirjoitti...

Kiitos Ihanat