maanantai 15. helmikuuta 2010

Ei Nukuta.

Miten kello vilahti taas niin nopeasti. Laittelin vaatteita myyntiin huutikseen ja ajattelin vielä siemaista kupillisen kahvia. NO HU klo on 23.32. Olisi vaikka mitä touhua vielä. Minua vaan ei nukuta. Jänskittää huominen HAMPILÄÄKÄRI ja äidin perunkirjoituskin olisi saatava valmiiksi. Tänään tuli tilaamani sukuselvitys verovirastosta jonka sinne lähetin sen ainoan ja oikean. Enkä ottanut kopiota. Mistä maalikko voipi tietää, että pankki haluaa sen myös Siis äidin sukuselvityksen.. No sitten asia on selvä huomenna. Vai onko mene ja tiedä, ei ainaskaan vielä ole sisarusten välillä kahnausta tullut. Haluaako kaikki laki-osuuden vai miten menee. Katsotaan.
Huomenna soittaa tai ei soita äänihuuleni leikannut nuori lääkäri. Sekin jännittää.Minusta tuntuu, että olen jännittänyt tässä pitemmän aikaa kaikenmoisia asioita. Kyllähän se vaikuttaa arki-elämääni tosi paljon. Jonain päivänä en löydä avaimiani, sitten kännykkä on hukassa sitten laitan kahvin jääkaappiin ..."kuumenemaan" ja etsin sitä mikrosta, kun nuo penteleet ovat vierekkäin. Hajamielisyyttä liian paljon mietittävää.en suostu uskomaan , että ikä vaikuttaisi. Opinhan ihan hyvin argentiinalaisen tangon askeleet:)))))
On varsin vaikeata ottaa rennosti. On vaikeaa päästää irti huolehtimisesta.Ja kuitenkin asioita sattuu ja tapahtuu huolehdin minä tai en.
Siispä minun on yritettävä lakata huolehtimasta. Rentouduttava ja ehkäpä nukuttavakin enempi.Torstai-klo 20.00 Perjantaihin 03.30 meni laivalla tanssiessa valomerkkiin saakka. Ja samoin tullessa hieman petrasin 04.30. Ymmärrän kyllä itseni olen ihan "lätkässä" tanssimiseen. Jos sunnuntaina on argentiinalaisen harkat niin tiistaina on toiset sitten torstaina milonga ja parjantaina lavatansseihin näin talvella se on Järvenpään tanssikeskus. Lauantaina arkkutangon harkat ja ehkäpä lavatanssit Ruusulinnassa ja sitten on jo Sunnuntai......NIIH:::::::::Ymmärrän aivokasvain leikkauksen jälkeen piti opetella uudestaan kävelemään. Tasapainokin oli ihan hukassa. Hahmottaminen ihan pielessä, Suu ei maistanut mitään makuja pahvia oli kaik syötävä.. No hei kirjoitusvirheisiini varmaan olettekin jo tottuneet:))) ja ihmeellisiin sanavalintoihini.
MIE EN VÄLITÄ:))) elämä on.
Siis tanssia.

Ei kommentteja: