torstai 10. joulukuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä............

Maanantai-aamuna olin laittanut kännykän herättämään, mutta tapani mukaan nukuin pommiin. Pikku-Sisko soitti ja sanoi olevansa tulossa ja kohta perillä. Minä heräsin siihen puheluun:)))
Äkkiä kahvi päälle ja säntäilyä huoneesta toiseen etsien mökkitavarat ja lämpöiset vaatteet. EHDIN:))))
Paitsi autossa istuessa lämpöisessä heräämiseen meni muutama kymmenen kilometriä..............'
Mökillä olivat vesiastiat jäässä ja saunankin vesiastia. Sauna lämpiämään tupa lämpiämään ja tavarat sisälle. Lämpöiset vaatteet päälle ja touhuamaan. PIMEÄÄÄ::::::::siellä oli ihan hirveän pimeää jo klo 16,00 aikaan. Otsalamput päässä jatkettiin askareita. Käväsin saunassa. Tuvassa oli jo ihanan lämmintä kiitos kaasulämmittimen jota sisko ei halunnut jätettäväksi yöllä päälle. Toppavaatteet päälle ja nukkumaan mitäs näin pimeässä muuta.
Tiistaina  aamuisella takaisin kotia kohti . Ihmeellistä miten uni maittaa omassa vuoteessa, kun on käväissyt nukkumassa muualla. Tiistai meni nuokkuen:)
Keskiviikkona minulla oli aika foniatrille ja olinkin meikussa jo klo 8,15 liian aikainen nousu minulle nyt, kun olen sairaseläkkeellä on ihan eri rytmit, kun "taviksilla". No ruuhkabussissa oli ihan mukava matkustella. Pikkasen joutui seikkailemaan siellä sairaala-alueella on siellä niin hirmuiset remontti-hommelit käynnissä. Osastolla päästyäni kysyin suloisella äänelläni ( siis keuhkoputken tulehduksen jälkeeni ääneni ei ole tullut kunnolla takaisin ja on matala...ja särisevä. Varsinkin aamusta) no kysyin olenko oikeassa paikassa johon hoitaja vastasi hauskasti, että äänen perusteella taidat olla:))))))
Kurkku tutkittiin ja äänihuulet. Tohtori lupasi soittaa sitten perjantaina mitä tehdään. Luin satukirjaa ja ääntelin kaiken näköisiä äänteitä. Lääkäri kysyi minulta laulanko paljon..........hihihi minäkö muistaakseni koulussa laulu oli 4 siis en todellakaan laula paljoa.
Oikeanpuoleinen äänihuuli oli erillainen, kuin toinen, mutta sulkeutui ja tärisi ynm ihan hyvin. Elikkä katsotaan mitä sieltä tullee. No tapahtumia tämä syksy on tuonnut tullessaan jo niin paljon, että eiköhän tähän nyt yhdet risaset äänihuuletkin mahdu.
Turha tuota on hätäillä ne on just sellaset, kun ovat.
Mukavaa päivää kaikille:)))

Ei kommentteja: