lauantai 19. heinäkuuta 2008

Elämää kesän pyörityksissä.

Kevät ja kesä on ollut elämän rikas. Olen selvinnyt monestakin asiasta joten voinen olla kiitollinen. Kaikki hyvin tällä kertaa. Sydänleikkauksessa ollut poikani lenkkeilee jo.
Äitini etsi käsilaukkuaan viimeksi, kun soitin ja hänen lähi muistinsa vain huononee. Tosin minun syyni hieman ostin hänelle kesä laukun vaalean ja hän jätti vanhan laukkunsa minulle:)) Ja kaksi päivää hän olikin etsinyt mustaa käsilaukkuaan. Ei kuulema ollut uskaltanut kertoa edes isälle , että veska hävyksissä. Vasta soittoni auttoi häntä löytämään laukkunsa mikä olikin sitten vuoteen vieressä.
Nyt hän on hukannut kaulakorunsa?
Pääsin mökille ihan yksikseni olemaan. Viikko oli nautintoa siitä hetkestä, kun laitoin kännykkäni äänettömälle. Äiti nimittäin soitti 7 x päivässä. " mitä sinulle kuuluu ja mitä nyt teet.......................
No mökki on keskellä korpea ei sähköä eikä muitakaan mukavuuksia. Joten kännykkää kävin lataamassa 20km päässä olevalla huolto-asemmalla. Meni siinäkin muutama tovi, mutta kahvia juoden ja lehtiä selaten aika kului rattoisasti.
Huoli äidistä on mielessä kokoajan. Äiti ei ole enään sama. Oloni on surullinen jotain on peruuttomasti hävinnyt..................Ja toisaalta vanhenenhan minäkin kokoajan........!
Isä on väsynyt 83 vuotias omaishoitaja.....oikeesti.
Kunhan saan käytyä itse pään kontrolli kuvauksessa ja saan tilanne katsauksen omasta terveydestäni niin jospa jaksaisin enemmän vaikka itse olenkin sairas lomalla joulukuun loppuun asti.
No tuo selviää.................
Nyt on ihan pakko nauttia lämpöisestä auringon paisteesta, kesästä ja siintä, että kaikki läheiset voivat sittenkin kohtuullisen hyvin.

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Sinullahan on aivan ihania töitä ja valokuvia blogissasi.

Unknown kirjoitti...

ai että on ihana mökki, ja olet taas maalaillu ihania kuvia..... täällä kuumuden keskellä en ole jaksanu tehdä mitään......
odotan kylmiä iltoja... ;)

terkuin jutta