torstai 10. huhtikuuta 2008

Kevättä rinnoissa:))

Hupsista, kuinka aika rientää. Tämä viikko on ollut kiireinen. Kävimme äidin luona siskon kanssa Tiistaina ja siellä voidaan kohtalaisen hyvin. Pikkasen tehtiin lasitöitä äidin opastuksella ja välillä isänkin. Ehdin välissä imuroida ja raivata olohuonettakin. Helpottaa hurjasti, kun käly vie äidin tutkimuksiin huomenna. Lauantaina sitten setäni 80v päiville. Sisko lupasi käydä hakemassa "vanhukset" ja kiharrella äidille juhla-hiuksetkin.

Tällä viikolla olen ollut jo työ huoneessakin sieltä onkin tulossa aikas kivoja Tilda-juttuja. Laitan kuvia , kun saan valmiiksi. Tänään kävin myös jättämässä ajokortti uudistuksen poliisilla, kun siinä on vielä avioliitto aikojen sukunimi ( on ollut aikas kauan):))) Onneksi poliisi ei ole pahemmin korttia kysellyt.

Tammelta tulikin jo paketti jossa Tilda-Näyttelyn työt palautuivat kotiin:)) Ja kirjakin tulossa jip jip jee...................palkkioksi:))

Mutta huoli äidistä on jokaisessa hetkessä elämässäni nyt mukana. Aika metkaa ensin sitä huolehtii omista lapsistaan ja sitten omista vanhemmista. Elämä on..............Ihanaa silti!!!

1 kommentti:

Vaapukkamehu kirjoitti...

Jaksamista sinulle ka toivottavasti kevät on aurinkoinen ja lämmin!!! Itse olen miettinyt samaa, kun omat isovankhemmat ovat jo vanhoja (yli 84) mutta asuvat kotonaan... meillä on kotona ylimääräinen huone, jos joskus tarvitaan. mutta onhan se antoisaakin. Elämä on hassua ja ihanaa!!!