keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Heipparallaa:))

Tässä taassen vierähti taas muutama hetki ennen kuin tänne ehdin. Perjantai meni äidillä siivoten siskon kanssa ja illalla tanssien Pekka Niskan poikien tahdissa liikuntaa tuli 4:sen tuntia.
Lauantaina jalat eivät kyllä tuntuneet omilta:) kenen lie väsyneet jalat olivatkaan mukaan tarttuneet.

Lauantai menikin levon merkeissä vaikka tosin oli hankalaa pysyä ompelu koneen vierestä poies. Sunnuntaina ilta päivällä tanssia Taika kuun tahdissa taas jotensakin tuo 4 tuntia.
Jalat olivat vetrestyneet ja tanssi tuntui aivan mahtavalta. Varsinkin viimeinen Hidas valssi oli taivaallisen ihana. Kiitos ihanuus miesystävälleni viennistä. olisi , kuin pilvien päällä liidellyt.
Sunnuntai iltana paluu sitten kotia ja kanojen viimeistelyä.
Maanantai aamuna sitten kana kassin kanssa metrolla Ruoho lahteen josta siskoni haki minut. Ikkunasomistusta ja siis oikeesti ikkunasta tuli tosi mahtava. Oranssia, höyheniä, munia ja kanat. Yksi pupukin pä'äsi joukkohon.
Laitan kuvaa, kun saan sen. Kyllä me vaan Pikkusiskon kanssa ollaan hyvä tiimi. Siis paras, parhaita, hauskoja toisillemme ja muillekkin niin ihanii. Kyllä olen onnellinen, kun minulla on pikkusisko niin rakas, ihana.

Tiistaina sisko vei äidin kampaajalle leikkaus, värjäys pikkasen raitoja, kulmien värjäys myös ripsien. Ihna äiti 77v oli niin naisellinen ja kaunis. Kyllä iskä ihmetteli miten tyttö ystävä nuortui muutaman tunnin reissun jälkeen. Minulla kävi tyttäreni kylässä joten en ehtinyt mukaan. Ihana nähdä häntäkin välillä. Olet rakas minulle. Niin ihuna:)))

Loppu päivä menikin sitten taikoessa....siis laittaessa noidat huutikseen. Siellä saavat varmaan kaikki bitit sekaisin ovat vain niin noitamaisii. Nyt vaan peukut pystyyn, että kauppa kävisi:))
Niin toivoisin meinaan että ihan liian monta noituliinia täällä roikkuu minulla pääsiäisenä.
No jopa tulikin jaariteltua.
Nyt ulos ja happihyppelylle ja sitten takaisin töihin.
Voikaatte hyvin ja aurinkoista päivää.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Heippa Leena,

eihän sulla ole pitkäveteistä ollu ;). Kovaa on ollu meininki.
ota ihan hissukseen niitten kaavojen kanssa. Kyllähän niitä kerkiä ommella kunhan on "aikaa" ja saanu uusia kankaita ;).
Ihan rennosti vaan, kunhan saan ne syksyyn mennessä niin hyvä on ;)

terkuin Jutta