tiistai 8. tammikuuta 2008

Ja menoksi tänäänkin:))

Tykästyivät toisiinsa nämä kaksi:))
Viime lauantai ilta men tansseissa Souvareiden tahdissa. Sunnuntai loppiaista viettäen oman rakkaan kainalossa, illalla paluu kotiin. Joulu koristeet vielä esillä täytyyhän niistä nauttia. Viimeisiä joulukynttilöitä poltellen hämärät aamut menevi.Etelässäkin lunta......JIHUU!! Toivotaan, että pysyy edes hetken.
Maanantaina kävin katselemassa alennusmyyntejä kauppakeskuksessa ja postissakin paketteja lähettämässä ,mutta minun makuuni ei mitään erikoista ihanaa löytynyt. :)) käväsin myös Makuunissa, kun ajattelin katsovani elokuvan. Mutta mutta videokasetteja ei enää löydy:((....olenkohan ajasta hieman jälki junassa. SIIS OLEN
Tänään menossa vanhemmilleni isä kuumeessa joten käyn apteekin kautta. Äiteelle maistuisi tumma leipä, kun isä tuo aina kuulema vaaleata...ymmärrän "tekarit" kaipa se on vain liian kovaa. Imuroitava olisi ja kahvia nautiskeltava muutama litra:))) Mutta olen varannut koko päivän vierailulle.
Enkelin hakija saapuu huomenissa joten illalla tekoon yksi Hyvän yön enkelikin:))
Siinäpä tuo päiväni valmiiksi suunniteltu ja jo melkein iltaan jo putkahtanut. Yllätysvaraa hieman......eihän sitä tiedä mitä aina pienelläkin matkalla saattaa tapahtua:))
Ihanaa lumista pakkaspäivää

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

hei,

kyllä sinulla on ihanat hiiret ja tilda nuket. haluaisin itsellenikin noin paljon tildanukkeja. valitettavasti ne "häviävät" aina nopeasti ;)
terkuin

Lasineito kirjoitti...

Kiitoksia:)) Suurin osa on mennyt joululahjoiksi ja useat ovat tilaustöitä.
Myyntiinkin olen muutaman tehnyt.
Nämä on vain niin ihanii tehdä.