keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Jihuu:))

Varsinainen päivä tuo 16.02.2010 kun tiesin, että saan tulokset tänään.Äänihuulen leikkaus tehty viikko sitten. Piilosoitto??? elikä jos pahalaatuinen lääkäri soittaa ja jos ei niin sitten ei kuulu mitään. Aamusta asti kannoin kännykkää mukanani paikasta toiseen, hermostunut levoton olo. Oikeasti pomppasin jokaiseen puhelimen pirahdukseen. Hammaslääkäriin klo 11.00 no joo sekin vielä. Odotus-huoneessa etsin kännykkää, josko laittaisin sen hiljaiselle.
HEI HAL00000........olin unohtanut sen kotiin. Paniik paniik...........Kyllä minä eteisessä vielä tarkistin , että mukana on. Olisi ollut kauppa-postiasioita, mutta meikä melkein juoksi kotiin. Siellähän se oli eteisen pöydällä. Kaksi tuntematonta soittoa.........se on siinä ajattelin.
Puhelut olivat huutonetin ostajilta:))
Lääkäri ei soittanut. JOTEN KAIKKI OK!!!
Illalla mietin oliko päivä oikea. Unohtiko lääkäri. Ja minä en kyllä tykkää noista piilosoitoista.
Muistan aivokasvain tiedon saannin olin naapurissa kahvilla. Lääkäri vain soitti ja sanoi,että kuvista on löydetty aivokasvain hämpä kirjoittaa kortisonia, kun aivot ovat niin turvoksissa.Voinko hakea lääkkeen heti ja aloittaa kuurin. Muuten muut ajat  ja lisätutkimukset tulevat sitten postitse.
Siinä se.........................
Onneksi oli ihminen lähellä. Tunteita ei voi kuvata.
Elämä on......

tiistai 16. helmikuuta 2010

Kiirusta pukkaa. Puhuinko eilen jotain rauhoittumisesta;)))

Ihanuus löytöjä. Tuotteet maksoivat vain muutamia ekuja kappale. Nyt sitten työstämään. laitoin kuvat, että varmasti rupian näitä tuunaamaan. Yksi avainkaapeista menee lahjaksi ja muista no saas nähdä millaisia tulee:))
Hei oikeesti ihan, kun ei nyt olisi noita keskeneräisiä hommeleita muutenkin.
Täytyi varmasti tehdä lista      TEKEMÄTTÖMÄT     TYÖT :(
Ehkäpä teenkin ja laitan sen tänne. Hyvä idea näin julkisesti tunnustettuna paremmin tulisi toteutettua.
Auts ja nyt sinne hampilääkäriin.   Tohtori ei ole vielä soittanut.......................jänskittää.

maanantai 15. helmikuuta 2010

Ei Nukuta.

Miten kello vilahti taas niin nopeasti. Laittelin vaatteita myyntiin huutikseen ja ajattelin vielä siemaista kupillisen kahvia. NO HU klo on 23.32. Olisi vaikka mitä touhua vielä. Minua vaan ei nukuta. Jänskittää huominen HAMPILÄÄKÄRI ja äidin perunkirjoituskin olisi saatava valmiiksi. Tänään tuli tilaamani sukuselvitys verovirastosta jonka sinne lähetin sen ainoan ja oikean. Enkä ottanut kopiota. Mistä maalikko voipi tietää, että pankki haluaa sen myös Siis äidin sukuselvityksen.. No sitten asia on selvä huomenna. Vai onko mene ja tiedä, ei ainaskaan vielä ole sisarusten välillä kahnausta tullut. Haluaako kaikki laki-osuuden vai miten menee. Katsotaan.
Huomenna soittaa tai ei soita äänihuuleni leikannut nuori lääkäri. Sekin jännittää.Minusta tuntuu, että olen jännittänyt tässä pitemmän aikaa kaikenmoisia asioita. Kyllähän se vaikuttaa arki-elämääni tosi paljon. Jonain päivänä en löydä avaimiani, sitten kännykkä on hukassa sitten laitan kahvin jääkaappiin ..."kuumenemaan" ja etsin sitä mikrosta, kun nuo penteleet ovat vierekkäin. Hajamielisyyttä liian paljon mietittävää.en suostu uskomaan , että ikä vaikuttaisi. Opinhan ihan hyvin argentiinalaisen tangon askeleet:)))))
On varsin vaikeata ottaa rennosti. On vaikeaa päästää irti huolehtimisesta.Ja kuitenkin asioita sattuu ja tapahtuu huolehdin minä tai en.
Siispä minun on yritettävä lakata huolehtimasta. Rentouduttava ja ehkäpä nukuttavakin enempi.Torstai-klo 20.00 Perjantaihin 03.30 meni laivalla tanssiessa valomerkkiin saakka. Ja samoin tullessa hieman petrasin 04.30. Ymmärrän kyllä itseni olen ihan "lätkässä" tanssimiseen. Jos sunnuntaina on argentiinalaisen harkat niin tiistaina on toiset sitten torstaina milonga ja parjantaina lavatansseihin näin talvella se on Järvenpään tanssikeskus. Lauantaina arkkutangon harkat ja ehkäpä lavatanssit Ruusulinnassa ja sitten on jo Sunnuntai......NIIH:::::::::Ymmärrän aivokasvain leikkauksen jälkeen piti opetella uudestaan kävelemään. Tasapainokin oli ihan hukassa. Hahmottaminen ihan pielessä, Suu ei maistanut mitään makuja pahvia oli kaik syötävä.. No hei kirjoitusvirheisiini varmaan olettekin jo tottuneet:))) ja ihmeellisiin sanavalintoihini.
MIE EN VÄLITÄ:))) elämä on.
Siis tanssia.

Maanantain pähkäilyjä

 
Viimeviikolla, kun kurkkukipu antoi myöten käväsin etsimässä autoni lumikasasta. 
Ikkunasta kuikuiltuani muutaman päivän oli ihan pakko ryhtyä lapiohommiin.
2h siinä hurahti. Olihan se hurja homma ja vähän mietin seuraavaa päivää, kun oli lähtö tyttären ja siskon kanssa risteilylle.
Olisiko paikat kipiänä, mutta hei tuosta tanssi-harrastuksestani on varmaankin hyötyä ei pahemmin kolottanut selkää ja käsivarsia. Jihuu. Illalla syötiin naurettiin ja kikatettiin. Nuoremmat menivät nukkumaan ja minä jäin tanssimaan.........hei haloo diskossakin voipi olla valomerkkiin asti. Hyvin säilyy hörhö-häiriköiltä:))), kun vain pysyy tanssilattialla..baila baila.......
Aamusella ihanan shamppanja aamiaisen jälkeen ajeltiin busalla keskustaan, kunhan saatiin hetken pähkäilyn jälkeen ostettua liput bussipysäkin automaatista. T-centrumiin saakka ajeltiin ja siintä sitten ZIK_ZAK:::KIA  kaupasta toiseen vanhaan kaupunkiin. Välillä tietty kahville.......ja...
Ok...........sain kyllä uuden nimen hmmmm
NEITI-AIKA koska kysyi alvariinsa mitä kello on........laivaltahan ei saa myöhästyä.........No joo lähimmällä bussipysäkillä ei ollutkaan automaattia. Ei pirssi-asemaa. Eikä ne pirssit pysähtynyt vaikka minä huidoin.
KELLO OLI ! 16.00
Minä edellä huitoen sisko seuraavana toppuutellen, että kyllä me ehditään bussilla. Tytär  vaaleanpunamyssyinen risteily-emäntämme pysyi reippahasti mukana:)))
ME EHDITTIIN sillä bussilla:)))Olipa rattoisaa.

lauantai 6. helmikuuta 2010

Tuuletusta ja Hiljaisuutta.

Auts!!!! Eilen olin tai siis käväsin sairaalassa. Nukutus ja leikkaus. 4h-6h reissu.
Kurkunpään tähystysleikkaus tehty. Elikä vasemmanpuolen äänihuulta leikattu. Poistettu  jotain mikä peitti äänihuulen kokonaan. Ääni onkin ollut poissa 3 kk käheä ja möreä. En tiedä johtuuko flunssasta vai onko kasvanut pikkuhiljaa. Mielenkiinnolla odottelen millainen vai miksikä ääneni on muuttunut, kun turvoitus ja kipu loppuu. Nyt pitää olla hissukseen viikko.
Hiljaa hyvä tulee. Ele-kieli käytössä......... Jäävesi, jäämehu, jäätelö ja kylmä kahvi menee alas. . HIISI tätä ruokavaliota noudattaen.....ON ..NIIN... KYLMÄKIN. Saapi liikkua..hi eli saapi tanssia...:)))

MUTTA.......Iloisin ja ihanin uutinen oli TORSTAINA, kun tyttäreni ilmoitti TT-kuvien puhtaudesta.
Elikkä aivan mahtavaa.
Iso kiitos taivaan isälle, ystäville, rakkaille tuesta ja mukana olosta.
Vuodet ovat olleet raskaita ja elämään mahtuu kaikenlaista. <<<<<<


KIITOS:))