maanantai 15. helmikuuta 2010

Maanantain pähkäilyjä

 
Viimeviikolla, kun kurkkukipu antoi myöten käväsin etsimässä autoni lumikasasta. 
Ikkunasta kuikuiltuani muutaman päivän oli ihan pakko ryhtyä lapiohommiin.
2h siinä hurahti. Olihan se hurja homma ja vähän mietin seuraavaa päivää, kun oli lähtö tyttären ja siskon kanssa risteilylle.
Olisiko paikat kipiänä, mutta hei tuosta tanssi-harrastuksestani on varmaankin hyötyä ei pahemmin kolottanut selkää ja käsivarsia. Jihuu. Illalla syötiin naurettiin ja kikatettiin. Nuoremmat menivät nukkumaan ja minä jäin tanssimaan.........hei haloo diskossakin voipi olla valomerkkiin asti. Hyvin säilyy hörhö-häiriköiltä:))), kun vain pysyy tanssilattialla..baila baila.......
Aamusella ihanan shamppanja aamiaisen jälkeen ajeltiin busalla keskustaan, kunhan saatiin hetken pähkäilyn jälkeen ostettua liput bussipysäkin automaatista. T-centrumiin saakka ajeltiin ja siintä sitten ZIK_ZAK:::KIA  kaupasta toiseen vanhaan kaupunkiin. Välillä tietty kahville.......ja...
Ok...........sain kyllä uuden nimen hmmmm
NEITI-AIKA koska kysyi alvariinsa mitä kello on........laivaltahan ei saa myöhästyä.........No joo lähimmällä bussipysäkillä ei ollutkaan automaattia. Ei pirssi-asemaa. Eikä ne pirssit pysähtynyt vaikka minä huidoin.
KELLO OLI ! 16.00
Minä edellä huitoen sisko seuraavana toppuutellen, että kyllä me ehditään bussilla. Tytär  vaaleanpunamyssyinen risteily-emäntämme pysyi reippahasti mukana:)))
ME EHDITTIIN sillä bussilla:)))Olipa rattoisaa.

Ei kommentteja: