perjantai 12. joulukuuta 2008

Perjantai

Menossa tanssiloihin. Yritän pitää kiinni rauhallisesta ja kiireettömästä olotilasta. Sukuni tausta velvoittasi nyt. siivoamaan, leipomaan ja tekemään joululahjoja:) Minäpä yritän hieman muuttaa jouluperinteitä omalta osaltani. Tansseissa on paljon ystäviä ja tuttuja........he he kotona.....siivottavaa ynm.......kumman valitsisit?

Kuta pienempi on itse,
sitä isompi joulu tulee.

-Tove Jansson

2 kommenttia:

risulintu kirjoitti...

Aloitin juuri omat jouluvalmistelut ihan vain järjestelemällä isointa kaaosta, että pääsee varsinaisen siivouksen makuun ehkä parin päivän päästä. Ei mitään suursiivousta, mutta joulumyyjäisten takia on jäänyt ne ihan normaalitkin rutiinisiivoukset liian pitkään tekemättä. Hermot tahtoo mennä ja paniikki iskeä, että kyllä tässä itsekin voisi oikeastaan lähteä tanssimaan :)

Tänä jouluna tähtään siihen, että olisin valmis aattona puoliltapäivin, enkä katselisi joulurauhan julistusta hikipäisenä moppi kädessä ;)

Mukavaa ja rentoa joulunalusaikaa Sinulle. Hyvä kun muistutit, ettei tarvitse "sukurasitteita" orjalliseti (kaikki irtonainen ulos ja talo puhtaaksi lattiasta kattoon -tyyliin) jatkaa.

Lasineito kirjoitti...

Kuullostaa hyvälle suunnitelmalle.
hyvää ja Rauhallista joulua myös sinulle.