keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Pääsin ulos:)))

Hiisiläinen pääsin irti omplauskoneestani joka on jaksanut tikittää koko viikon. Postiin oli mentävä ja nyt sekin hoidettu. Kahvillakin raaskin käydä istua rauhassa ja katsella immeisten kiireitä.

Kiitoksia ihanista palautteista lämmittää mieltä kovin. Kun iteksensä ahertaa niin oikeesti odottelee.........kiitosta ja palautetta. Niinpä on hassu tämä ihmismieli.
Ihanuus miesys tävänikin soitti ja kovimpa tuo lämmitti, kun sain kännykkäpususuukkosia:)))
Viikonloppuna taas nährähän tanssien merkeissä silloin ei käsityötä mukana eikä ompplauskonetta lähi maillakaan.
Viisas on tuo autoni eipä lähtenyt käyntiin, mutta reipas kävely teki kyllä hyvää tänään.
Nyt olen taas ommellut liitän kuvia, kunhan saan kuvattua. Eiliset Tilda tonttuset ovat saaneet jo hiukset päähän ja yhdelle ommeltu oikea essukin. Kyllä tämä on taas niin mukavaa tekemistä.
saas nähdä milloin sitä päänsä tyynylle kallistaa tänään.

1 kommentti:

Hanne kirjoitti...

Tulin vastavierailulle tähän Lasineidon tuhannentarinan taloon. Omassa blogissani sanoinkin sinun vaikuttavan iloiselta ihmiseltä, sellainen kuva välittyy näistä sivuistasi.

Noita lasitöitä en täällä sivuilla näe. Nimestäsi päätellen ne olisivat päätöitäsi.

Tontun ym. hahmot näyttävät taidokkaasti tehdyiltä. Hauskaa niissä on se, että niillä on ilme. Onko tuo suun edessä oleva käsi sitten ujoutta vai tuppaako niitä naurattamaan liiaksi?

Sanoit heittäytyneesi oravanpyörästä. Tervetuloa meidän entisten oravanpyöräläisten joukkoon! Oravat ovat enää vain puissa, jotka näen työhuoneeni ikkunasta. Teetkö käsityötä nyt työksesi? Itse jätin vakituisen päivätyön 8 vuotta sitten ja aloin käsityöyrittäjäksi.